http://www.riverdrugs.com/ http://www.lifeofpis.com/ http://www.buyambien.net/ http://www.buyingklonopin.net/ http://www.bestbuylasix.com/

Nieuwe foto’s NASA van de Aarde bij nacht

Tja, lichtvervuiling. Daar hebben we toch echt last van. Door lichtvervuiling kun je de sterrenhemel steeds slechter zien. Ruimtevaartorganisatie NASA heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van de Aarde bij nacht waar we dit goed op kunnen zien.

Lees meer

RTL 4 zoekt jonge sterrenkundigen en astronauten!

Warner Bros maakt een nieuw televisieprogramma, genaamd Little Big Shots, voor RTL 4.  In Little Big Shots zijn de kinderen de ster van de avond. Ze mogen optreden voor een publiek in de studio en laten zien waar ze heel goed in zijn. De presentator van het programma is er om de kinderen te begeleiden, met ze in gesprek te gaan en ze op hun gemak te stellen. Humor is een belangrijk element en komt altijd ten goede van het kind.  

Lees meer

Mis Jupiter niet deze week!

Op 11 april is het Volle Maan. Maar er is de komende week nog iets waar je op moet letten, de planeet Jupiter! Hij is deze week helderder dan in de rest van het jaar want hij is op 7 april in oppositie. Wat wil dat zeggen?

Lees meer

Belgen ontdekken zeven planeten met kans op leven

Belgische wetenschappers hebben in de buurt van de Aarde een ster ontdekt met daarbij zeven planeten. Op zeker drie daarvan zou mogelijk kunnen zijn. Het is de eerste keer dat er een sterrenstelsel met zoveel planeten ter grootte van de Aarde ontdekt is met planeten waar leven kan zijn. 

Lees meer

Superaarde ontdekt

Astronomen hebben met de grote Keck-I-telescoop in Hawaii maar liefst zestig nieuwe planeten ontdekt die in de buurt van de Aarde staan. Er is een planeet bij die ze “superaarde”  noemen omdat hij op de Aarde lijkt  en waar leven op mogelijk is.  De Keck-I-telescoop heeft in 20 jaar tijd 61.000 foto’s gemaakt. Wetenschappers vonden tijdens het bestuderen van deze foto’s de planeten.

Lees meer